Onze kinderen betekenen de wereld voor ons. We troosten ze als ze verdriet hebben. Geven ze goed te eten voor een gezond en sterk lijf. Zorgen ervoor dat ze voldoende slapen en ontspannen, zodat ze hun drukke leventjes kunnen bijbenen. En stellen liefdevol grenzen wanneer ze uit de bocht dreigen te vliegen.

Ja, als ouder heb je een belangrijke taak te vervullen. Vind je het fijn om daar eens met andere vaders en moeders uit Noordoostpolder over te sparren? Kom dan naar Ouders&COO waar je échte verhalen vindt van échte ouders.

Vertel eens, hoe doe jij dat nou met je kind?

Ouders&COO is een buitengewoon gezellig platform voor polderouders van kinderen tussen de 0 en 23 jaar oud. Bij ons draait het om ontmoeten. We delen onze ervaringen, kunnen vragen aan elkaar voorleggen, maar inspireren elkaar vooral met de échte verhalen uit onze gezinnen.

 

“Een ontmoetingsplek voor en door ouders in Noordoostpolder!”

“We inspireren elkaar met de echte verhalen uit onze gezinnen.”

 

De kracht van Ouders&COO
We vinden het belangrijk dat Ouders&Coo voor en door ouders wordt gemaakt. Bij Ouders&Coo werkt achter de schermen een team van ouders uit Noordoostpolder in samenwerking met een sociaal pedagogisch medewerker van Stichting Carrefour.

Als ouders kunnen we elkaar online bij Ouders&COO ontmoeten en aan de koffietafel van Koffie&COO. Naast een forum voor discussie en informatie, bieden wij via onze website tips voor vakanties, leuke uitjes, blogs van ouders en chats met opvoeddeskundigen.

We zijn altijd op zoek naar ouders met nieuwe ideeën, tips en adviezen.

CONTACT

Lisa Heijboer
t: 06 – 83526869
e: en.coo@carrefour.nu