Vakantie, even, heel veel brandjes blussen

Tja het is weer begonnen: de zomervakantie. Of ik er nu echt heel blij mee ben..😬

Voor het eerst zie ik er zo ontzettend tegenop.

Ze zijn allemaal over naar de volgende groep/klas: groep 3, groep 7 en 1 in de derde klas van het gymnasium

Ik merk dat de afgelopen 2 jaar er goed hebben ingehakt als ik de kids hele dagen achtereen thuis heb. Chemokuren zijn niet bevorderlijk voor je geduld zullen we maar zeggen.

Mijn oudste van 13 is voor het eerst vakantiewerk aan het doen bij een boer. Ook weer een mijlpaal. Ze veranderen als ze naar de brugklas gaan, maar nu ook. Ik heb een hele andere meid thuis… beetje stoerder en mijn hemel wat is ze gevat👊🏽😂

Heel leuk, maar niet als je een lane dag hebt gehad van twee ruziënde jongens….. pfffffff ik ben nu al moe en het is 13:00😳 en ik moet nog een paar wassen wegwerken. Ach zoek het uit, dat doen we morgen wel. En dat zeg ik dus al een paar dagen hè.

Gelukkig heeft manlief hernieuwde energie als hij van zijn werk thuis komt. Maar ook daar zit een einde aan als ze meerdere keren naar beneden komen terwijl ze al in bed horen te liggen.

“Mam maaahaaam mama MAAAAAAM!!!!” Ik heb het geteld vandaag. De teller staat nu al op 94 terwijl mijn dochter nog niet eens thuis is😂😂😂

Er is veel gedonder in huis. Niet kunnen slapen door de warmte, op elkaars lip zitten en dat hangen en vervelen wat dan weer uitmondt in een ruzie omdat de ander zich irriteerde aan het gewiebel of ademhalen van de ander😂. Ken je dat?

Je loopt op den duur zo op je tenen dat je nipt de dag doorkomt. En je wordt er niet gezelliger op.

De bedtijd heb ik losgelaten als ik niet kan slapen heeft het ook geen zin om in bed te blijven liggen… ik las er een stukje over. Hier heb ik de link erbij gedaan. Dikke tip!

Het zijn schatten van kids, zo is het niet. Het is alleen je persoonlijke ruimte die ineens foetsie is.

En even naar de Wellerwaard is verdorie een hele uitdaging. Spullen pakken, eten, drinken, handdoeken, speelgoed en helpen ho maar….kids weer opsnorren, want die zijn er vandoor op de stuntstep of de oudste zegt “Ik heb geen zin, moet ik echt mee😡”. De foto die je bovenaan ziet, ziet er leuk uit maar het heeft heel wat voeten in de aarde gehad om er te komen 😬🤪

Ik neem mij voor deze hele vakantie om niets EVEN te doen 1 a 2 dingen per dag. Dat is ook vakantie.

Fijne vakantie allemaal en een heerlijk begin van het nieuwe schooljaar… Uhm ja ik kijk er naar uit😂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *