Ouders&COO ‘Hoogbegaafd kind en dan’ is er vóór en dóór ouders. Vraag je jezelf wel eens af of je kind voor loopt op anderen? En vraag je je af of je hier iets mee moet? Vind je kind school saai, is het soms heel verdrietig of boos of heeft het last van lichamelijke klachten? Wees welkom op een van onze bijeenkomsten om er eens over te sparren met andere ouders. Je bent welkom.

We organiseren bijeenkomsten waar ouders elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een bak koffie. Online of bij Carrefour. Daar delen we onze vragen, kunnen we ons verhaal kwijt en ervaren we steun bij elkaar. Daarnaast organiseren we zo nu en dan speelmomenten voor de kinderen. Voor sommige kinderen is contact met ontwikkelingsgelijken erg belangrijk. Eén keer per jaar organiseren we een lezing om hoogbegaafdheid meer onder de aandacht te brengen en kennis te vergroten.

Op deze site vind je blogs die door een aantal van onze ouders zijn geschreven. Ook in deze blogs staan onze eigen ervaringen. Maar ook vind je hier literatuur, filmpjes en ander materiaal dat ons heeft geholpen in onze eigen zoektocht. Om jou te ondersteunen.

 

 

Wil je uitgenodigd worden voor onze besloten Facebookgroep of onze Whatsappgroep? Stuur een mail naar oudergroephb@carrefour.nu