Mijn eerste blog!

Mijn eerst blog, ondertussen probeer ik mijn hond ( geen schoothond formaat) van mijn schoot af te houden en mijn peuter zoet te houden.

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Alicia, ik ben 26 jaar jong. Samenwonend met mijn vriend Nick, de vader van mijn bijna 3 kids. Op mijn 22ste werd ik voor het eerst moeder van ons zoontje Milan. Van hem hebben wij 15 maanden mogen genieten. Op 28 mei 2016 is hij plotseling overleden. De ergste dag van onze leven, ons altijd vrolijke, gezonde prethoofd was er niet meer. Onderzoeken werden gedaan, niks werd gevonden. Wiegendood..

Tijdens het rouwproces mocht ik weer zwanger worden, hoe zwaar dat ook was, met de hormonen, verdriet en angsten, heb ik nooit spijt gehad dat we hier zo snel weer voor gekozen hadden. Noah, nu 1.5 jaar oud, is ons lichtpuntje. Ook deze prethoofd is heerlijk vrolijk, ondernemend en  hij heeft gevoel voor drama. Acteur in spe.

Wij weten als geen ander hoe kort het leven kan zijn, daarom genieten wij nu extra van Noah. Ondanks de angsten en enge dromen. Nu Noah de leeftijd van Milan heeft ‘ingehaald’is alles extra spannend..

Vanaf dit moment hebben wij geen ‘ervaring’ meer.

Op dit moment ben ik 34 weken zwanger, Milan en Noah krijgen een zusje. Spannend! Hoe zal alles gaan na de bevalling? Hoe vind Noah het dat hij niet meer ‘enigst’ kind in huis is? Hoe groot is de overgang van één naar twee? Een nieuwe uitdaging maar wij zijn er klaar voor!

Natuurlijk ben ik niet alleen moeder maar ook gewoon Alicia, dat wil ik nog weleens vergeten. Nu tijdens mijn zwangerschap ben ik erg beperkt in wat ik kan doen, mijn lichaam heeft erg zwaar en elke dag is erg pittig, gelukkig kan ik nu gaan aftellen en binnenkort heerlijk gaan genieten van mijn gezin en de dingen waar ik blij van word!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *