Ouders&COO Koffieochtend De Triangel

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 26/11/2019
08:30 - 10:00

Categorie├źn Geen Categorie├źn


Drink gezellig een bak koffie met andere ouders van school.

Wij geloven nou eenmaal in de kracht van een bak koffie

Bij Koffie&COO draait het om leren van elkaar. We zitten immers allemaal in hetzelfde schuitje. Dat doen we door als ouders onze ervaringen te delen, vragen aan elkaar voor te leggen en elkaar te inspireren. Samen met een vaste Gastvrouw/moeder nodigen we regelmatig een gastspreker uit die een interessant opvoedthema bespreekt of organiseren we een gezellige activiteit tijdens het koffie drinken.

Poeh wat is het koud! Niemand blijft voor een extra praatje bij het schoolplein staan met deze kou, dus er zijn wat extra evenementen georganiseerd! Zo kunnen we met elkaar in gesprek blijven, en natuurlijk een lekker kopje koffie drinken. En dat gaan we doen! Er staan weer leuke evenementen op het programma. Op 26 november sluit Marianne Kloppenburg aan bij de koffieochtend op CBS DE Triangel. Meer weten over Marianne? Kijk voor meer informatie op haar website http://mariannekloppenburg.nl/

Ook gaan we deze morgen samen met Hanneke Boer De Jong chocoladeletters versieren. Leuk voor de aankomende feestdagen toch?

Samen maken we er weer een mooie
koffieochtend van.