De beste keet van de NOP


De beste keet van de NOP is bedacht voor en door jongeren en met hen opgezet door Plattelandsjongeren.nl, omdat ze keten in een positiever daglicht willen zetten, want dat verdienen ze!  Een keet is in onze ogen een plek die jongeren zelf bouwen of maken, bijvoorbeeld een schuur, hok of caravan, waar je gezellig samen kunt komen met je vrienden. Wij zijn voorstanders van keten, vinden dat ze bij het platteland horen en een positieve aanwinst zijn.

Sinds 2011 reist het keetadviseurs team van Plattelandsjongeren.nl door het hele land om keten te bezoeken. Alle keetadviseurs zijn jongeren die zelf eigenaar zijn van een keet of actief zijn (geweest) in een keet.  Dat vinden wij belangrijk, want daarmee willen we laten zien dat jongeren goed zelf in staat zijn alles te regelen rondom hun keet.

Meedoen?
Wanneer je je als keet aanmeld voor “De beste keet van de NOP”,  komt op een avond dat het jullie uitkomt een van onze keetadviseurs langs. Tijdens de avond doorloop je zeven keetthema’s, krijg je opdrachten en deelt de keetadviseur tips en tricks met jullie over het actief runnen van je keet. Veel deelnemende keten ervaren het als een gezellige interactieve avond met elkaar. Bij elk van de zeven thema’s kun je punten verdienen. Met je eindscore doe je mee aan de gelijknamige wedstrijd. Heb je een en ander dus al goed geregeld met je keet? Hoe hoger je score hoe meer kans je maakt op toffe prijzen. Denk bijvoorbeeld aan een leuk geldbedrag van €350 of €150,- voor een groepsactiviteit,  BBQ óf een optreden van Mooi Wark in je keet!

!Meedoen is geheel anoniem!

Ben je eigenaar van een keet of actief in een keet en denk jij dat jullie “De beste keet van de NOP” zijn?

Meld je aan bij Lisanne via:
lisanne@plattelandsjongeren.nl óf stuur een appje naar: 06-82130781.

Laten we er samen voor zorgen dat keten leuk en veilig blijft voor iedereen!