Wanneer
Start: 12-07-2021
Einde: 15-07-2021
Van maandag 12 tot en met donderdag 15 juli zijn er buitengewone activiteiten en workshops voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Het is een zeer divers, educatief en vooral leuk programma wat is samengesteld door een fijne samenwerking met de Beweegcoaches van Carrefour, Cultuurbedrijf en FlevoMeer Bibliotheek. Het is aangevuld met workshops van Danscentrum Artistique en Madscience.
Ga jij in de eerste zomervakantieweek niet op reis? Kom dan meedoen.
Dit kan je beleven!

Bouw jouw eigen robot en programmeer met LEGO, maak je eigen computergame met Bloxels of een animatiefilm met een tablet.
Ben jij creatief? Kom dan een masker maken, een rol spelen in de theaterworkshop of leer een stripfiguur tekenen. Deze week kan je ook gebruiken om eens te kijken of drummen, gitaar spelen of dansen iets voor jou is.
Of je gaat als een professor aan de slag met proefjes, onderzoekjes en leuke testjes.
Ben je graag in beweging? Doe dan mee met de sport- en spelactiviteiten of met de heuse Expeditie Robinson Tocht. Gelukkig duurt het vier dagen, dus je kan elke dag een andere activiteit kiezen!

 

Leeftijd, locatie en ticketverkoop

In de ochtend is het aanbod voor 7 tot en met 9-jarigen en in de middag voor de 10 tot en met 12-jarigen. De meeste workshops zijn in een van lokalen in het Cultuurbedrijf aan het Harmen Visserplein. Ook zijn er workshops buiten en in de bibliotheek. In de beschrijving en op jouw ticket staat waar het is. De bijdrage per workshop is 1 euro per kind. Gezinnen die gebruik maken van de Meedoen-bon kunnen zich gratis aanmelden*. Het uitgebreide aanbod is hier te bekijken en te reserveren. Geef je snel op, er zijn beperkte plaatsen per workshop beschikbaar. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je jouw ticket via de e-mail.

 

*Toelichting voor gezinnen met de Meedoenbon

Voor jullie is het aanbod gratis. Meld je online aan voor de gewenste workshop(s) en kies voor de Meedoenbon-versie. Neem een fysieke Meedoenbon mee naar de workshop (van 12 t/m 15 juli). Deze bon is puur om te weten dat jullie recht hebben op de Meedoenbon (en hoeft dus niet ingeleverd te worden). In plaats van een bon mag je ook een beschikking laten zien die jullie van de gemeente hebben gekregen.
Veel plezier met de activiteiten en workshops!